Euro

Forum Replies Created

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
 • Author
  Posts
 • in reply to: Ee-robots #488
  Euro
  Participant

  Styroksipanssarin osoittauduttua erinomaiseksi vaihtoehdoksi 150g painoluokassa päätin soveltaa sitä seuraavaankin roboon. Robon takarunko on tehty yhdestä palasta polyeteenifoamia, joka on kuin styroks mutta sitkeämpää. Robotissa on aseena HDPE:stä valmistettu hyvin suuri yksihampainen vaakaspinneri, jossa on jousiteräksinen hammas. Robotti saa nimekseen osuvasti EE-rotaatio.

  in reply to: Kysymyksiä harrastuksen aloittamisesta #435
  Euro
  Participant

  Hei. Käytännössa kaikki käyttävät jonkinlaista rc-laturia. En oikein osaa sanoa mikä olisi hyvä mutta itse olen pärjännyt skyrc:n Imax B6AC kiinalaturia 7 vuotta rc-jutuissa ja sittemin robosodassa. Laturi tosin vetelee viimeisiään. Varmakin joiltain rc-foorumilta kannattaa laturia etsiä.

  in reply to: Ee-robots #429
  Euro
  Participant

  NÄEMMÄ EI

  in reply to: Ee-robots #428
  Euro
  Participant

  Josko nyt?

  in reply to: Ee-robots #427
  Euro
  Participant

  Noni nyt on 150g robo rakennettu jostain järkevästä materiaalista. Saa nähä kestääkö paremmin kun kuumaliima, koska rungossa on pieni suunnitteluvirhe.

  in reply to: Ee-robots #420
  Euro
  Participant

  Ee-robotti on väännetty tarpeeksi hyvin muotoon. muutan en jaksa sille tehdä.

  Ee-romuttajaan sain valettua renkaisiin uudet kumit. Toivottavasti tälläkertaa pysyvät edes hetken kiinni renkaissa. Konesitin uuden spinnerin, joka on tällä kertaa asymmetrinen ja ehkä hieman parempaa terästä. Spinnerin saatan pintakarkaista jos ehdin/jaksan. Vielä pitää tehdä uusi kiila ja saada spinnerin käynnistymisongelma ratkaistua.

  150g robon rakennan kokonaan uudelleen, jos aika ei pääse loppumaan.

  Attachments:
  in reply to: Kysymys häiriönpoistoista #337
  Euro
  Participant

  moi
  Heitin servot pois elektroniikkoja lukuun ottamatta ja laitoin tilalle micro metal gear moottorit sellaiset kuin kastikkeessa mutta kiinalaiset kopiot. Ajan moottoreita servojen elektroniikoilla onko kondensaatorien tarve kasvanut?

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)