Vastaa aiheeseen: Kerro mitä komponentteja robotissasi on.

Etusivu Foorumit Yleistä keskustelua Kerro mitä komponentteja robotissasi on. Vastaa aiheeseen: Kerro mitä komponentteja robotissasi on.

#608
celeron55

  Kattila 450g
  – 138g naulauslevyistä hitsattu ja hiottu pohjarakenne johon moottori, sisärunko ja kansi kiinnittyy ja johon on integroitu “terä” jolla törmäillään vastustajaan ja areenan seiniin. Tämä kappale on muotoiltu siten että dynaaminen tasapaino toteutuu.
  – 93g TPU:sta 3D-tulostettu sisärunko joka pitää osat joustavasti (eli ehjinä) paikoillaan, varmistaa oikean painopisteen, keskittää kannen ja antaa vastustajalle “lihaa” syötäväksi. Osat sijoittuu tämän avulla siten että dynaaminen tasapaino toteutuu.
  – 59g teräksisestä ilmastointiputken tulpasta sahattu ja porattu pyöreä kansi joka pitää omalta osaltaan sisuskalut robon sisällä ja estää terien pääsyn liian syvälle sisuskaluihin. Antaa myös laitteelle nimen mukaisen ulkonäön.
  – 3S 450mAh turnigy nano-tech akku
  – TGY-5RX vastari ja sopiva lähetin. Halvinta kiinanroskaa mitä saa, mutta toimii äärimmäisen hyvin. Tätä ei näköjään ole enää myytävänä, mallisarjat päivittyneet jo.
  – Turnigy 28-30 750KV moottori. Monta vuotta vanha malli, ei taida olla enää saatavilla.
  – Joku BLHeli-pohjainen nopeudensäädin, enemmän tai vähemmän ylimitoitettu ja en ylläty jos tätä samaa mallia ei enää saa mistään.
  – Arduino Nano -kiinaklooni
  – Analoginen 250g kiihtyvyysanturipiiri juotettuna konkan kera reikälevylle. Joku täysin obsolete malli jonka ostin tukkurilta joskus viime vuosikymmenellä. Vai toissavuosikymmenellä?
  – Valkoinen teholedi jota Nano ohjaa jonkun bc547 perustransistorin avulla.
  – Pyöreäksi leikattu pala jotain 90-luvun hiirimattoa toimittaa renkaan virkaa
  – Pala piirilevyä pitää hiirimaton palan paikoillaan ja muodossaan moottorin päädyssä.

  Rakennuspäiväkirja: https://robosota.fi/topic/team-c55-robotit/#post-490

  • Tätä vastausta muokkasi 1 vuosi, 8 kuukautta sitten celeron55.
  • Tätä vastausta muokkasi 1 vuosi, 8 kuukautta sitten celeron55.
  • Tätä vastausta muokkasi 1 vuosi, 8 kuukautta sitten celeron55.