Robosodan pikkuareenan speksit

Etusivu Forums Yleistä keskustelua Robosodan pikkuareenan speksit

Tagged: 

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • Author
  Posts
 • #646
  Jetobots
  Moderator

  Robosodan pikkuareena toimii 150g ja 450g painoluokkien ottelupaikkana. Areenan lattia on 1250x1250mm kokoinen ja materiaalina on 10mm paksu havuvaneri, joka on maalattu tavallisella sisäpohjamaalilla. Lattia on saranoitu keskeltä pianosaranalla, joka jättää melko huomaamattoman saumakohdan. Areenan reunoilla on 80mm korkeat ja 1,5mm paksut teräslevyt ja yleisöä suojaamassa on 5mm UV-suojatut polykarbonaattilevyt. Areenan kulmissa olevat terässeinät ovat noin 60mm korkeat ja toinen niistä laskeutuu automaattisesti ottelun viimeisellä minuutilla.

  Ottelua pyörittää ESP-mikrokontrolleri, jota ohjataan painamalla valaistuja nappeja. Ottelun lähtölaskenta alkaa 5 sekunnin kuluttua sen jälkeen, kun molemmat ottelijat ovat valmiit ja painavat omaa nappia. Ottelu kestää 3 minuuttia ja ennen viimeistä minuuttia areena hälyttää pudotusaukon aktivoitumisesta summerilla ja valoilla. Kumpikin ottelija voi pysäyttää areenan kellon missä vaiheessa tahansa painamalla omaa nappia. Ottelun pysäyttäminen voi johtua esimerkiksi luovuttamisesta tai jos robotit täytyy irrottaa toisistaan. Ottelu jatkuu normaalisti nappeja painamalla lähtölaskennan jälkeen. Ajan loputtua summeri soi pitkään ja ottelu loppuu.

  Areenan kello resetoidaan oven vasemmalla puolella olevasta valkoisesta tuomarin painikkeesta painamalla pitkään 3 sekuntia. Tuomarin napilla voidaan myös pysäyttää kello.

  #647
  Jetobots
  Moderator

  Tässä kuvia areenasta

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.