Reply To: Kerro mitä komponentteja robotissasi on.

Etusivu Forums Yleistä keskustelua Kerro mitä komponentteja robotissasi on. Reply To: Kerro mitä komponentteja robotissasi on.

#580
Jetobots
Moderator

Ultra Pink 150g
– 3D-printatut osat Taulman Bridge nylon, pohja 1mm hiilikuitulevyä ja 0.5mm grade 5 titaanikatto. Osat kiinni M2 ruuveilla. Piikit 0.5mm jousiterästä leikattu tasoituslastasta.
– 2x N20 moottorit, hieman modattu roottoria vaihtamalla tiukemmat 3V käämit. Lähettimestä rajoitettu kaasua, että moottoreita ajetaan vain 5V max (50000rpm). Muuten tulee sauhut. Moottorit stallaa ~3A virralla ja vääntää aika hurjasti.
– 30A Spedix drone noparit, jotka on ohjelmoitu harjallisten moottorien ohjaamiseen. Ei tarvis olla noin jykevät mut pienempiä ei löydy tietyllä prossulla.
– Spinnerin nopeudensäädin EMAX Bullet 30A. Ohjelmoitu pyörittää spinneriä molempiin suuntiin, moottorijarru päällä. Takaperin pyöriessä robo heittää itsensä ympäri, jos se on jäänyt katolleen.
– Vastaanotin FrSky RX4R
– 2S 180mAh Nano-Tec lipo
– Micro Deans virtaliittimet, 10A
– Itsetehty ruuvivirtakytkin kahdesta M3 neliömutterista poraamalla toisesta kierteet.
– Spinnerin moottori Rcinpower SmooX Plus 1507 – 2680KV, 3mm sisäinen akseli.
– Hardox 400 laserleikattu 45mm spinneri, 15g
– Silikonirenkaat on tehty kylppärisilikonilla 3d-printattuun muottiin. Piikkiirenkaat on tehty nuppineuloista. Molemmissa 3d-printattu keskiö.
– Silikoniset o-renkaat välittää vedon takapyöriin.

Attachments: