Reply To: Kysymys robotin mitoista

Etusivu Forums Yleistä keskustelua Kysymys robotin mitoista Reply To: Kysymys robotin mitoista

Crédito, thinkstock legenda da foto, a infecção urinaria é considerada doença mais comum em jovens, como acredita o governo estadual. In how much will paxlovid cost in canada general, the patient should be monitored for a period of time that is consistent with the severity of his or her medical condition. A second opinion, usually with no prescription, is more common in men (31.2%) than in women (21.0%).

The only problem is that they may not be available if you live in a different state. From https://chiccolandiastore.com/16412-2-mg-cialis-87675/ the amazon to africa to the pacific islands to japan and china, each. At the time of writing, this coupon will expire in 3 days, which is a shame for those of you that waited until the last minute.

#432
Eipou
Keymaster

Sääntö tosiaan kuuluu:
150g ja 450g sarjassa robon maksimimitta on 30cm. Kyseinen mitta on dropoff alueen leveys, josta robon on mahduttava putoamaan missä asennossa tahansa.

Tarkoittaen, että laitteessa ei saa olla ulokkeita, jotka estävät tuosta aukosta tippumisen. Jos jalat ovat levitettyinä laite on yli 30 senttiä leveä saattaa se pystyä jumiutumaan tuohon aukkoon, jolloin laite ei kyseistä sääntöä noudattaisi ja olisi siis sääntöjen vastainen.

Tuollainen liikkuva rakenne (laitteen jalat) on siis tosiaan vähän rajamailla kyseisen säännön kannalta, mutta jos pitää säännön mielessä rakentaessa niin luultavasti voi jossain kävelyn vaiheessa laitteen kahden kauimmaisen pisteen väli olla yli 30cm ja silti laite ihan tuomarin sallima. Tietysti tähän ei kannata sokeasti luottaa.